Andromeda
Computers, Software, Verkoop en herstelling “sinds 1987”

Totale IT oplossingen voor particulier en professioneel

Voorwaarden & Service

Bij levering van dektop PC's wordt de apparatuur gebruiksklaar gemaakt. Alle OEM software (software gekoppeld aan nieuwe hardware) wordt gratis geïnstalleerd, alsook de laatste updates van de fabrikanten. Een korte introductie en uitleg is tevens in de prijs inbegrepen. Voor de installatie en gebruiksklaar maken van notebooks, netbooks en tablets wordt na toestemming van de klant een installatievergoeding van € 96 gerekend.

 

Alle leveringen van PC's, notebooks, randapparatuur, software en printerconsumables, binnen een straal van 100km vanaf filiaal Sijsele of Sint-Andries met een verkoopswaarde hoger of gelijk aan € 250 ex. BTW zijn gratis. Voor leveringen met een verkoopswaarde lager dan € 250 wordt een verplaatsingsvergoeding van € 0,5/km gerekend. Het aantal kilometers start vanaf filiaal Sijsele.

 

 

Alle hardware- en software interventies (nl. werkuren) worden gerekend aan € 52,- ex. BTW per uur. Verplaatsingen binnen een straal van 10km aan € 20,- ex. BTW. Verplaatsingen in een straal van 10km tot 25km aan € 30,- ex. BTW. Verplaatsingen meer dan 25km aan € 50,- ex. BTW.